Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Στιβιάνο:«Δεν είναι ρατσιστής ο Στέρλινγκ»

Σάββατο 3 Μαΐου 2014   4:09:00 μ.μ.


Στιβιάνο:«Δεν είναι ρατσιστής ο Στέρλινγκ»Η πέτρα του σκανδάλου πίσω από το ρατσιστικό παραλήρημα του Ντόναλντ Στέρλινγκ ισχυρίστηκε πως ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς δεν είναι ρατσιστής, αλλά είπε πως θα έπρεπε να απολογηθεί
Έσπασε τη σιωπή της η γυναίκα πίσω από το σκάνδαλο με το ρατσιστικό παραλήρημα του ιδιοκτήτη των Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ. Η Β. Στιβιάνο μετά από μέρες που έπαιζε «κρυφτό» με τα ΜΜΕ αρνούμενη να κάνει δηλώσεις ή να αποκαλύψει το πρόσωπό της, έδωσε συνέντευξη στην Μπάρμπαρα Γουόλτερς και υπερασπίστηκε τον 80χρονο άνδρα.
Πάντως δεν έπεισε και πολλούς, όταν ισχυρίστηκε πως δεν έχει ερωτική σχέση μαζί του αλλά είναι απλώς βοηθός του, αλλά κι όταν είπε πως ηχογραφούσε η ίδια τις συνομιλίες τους και τις άκουγε με φίλους της, αλλά δεν γνωρίζει πώς διέρρευσαν στον Τύπο κι επέφεραν την βαριά τιμωρία του από το ΝΒΑ.
«Υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις που είχαμε συζητήσεις σαν κι αυτή. Αυτή ήταν μια από τις πολλές. Δεν πιστεύω πως είναι ρατσιστής. Ανήκει σε μια διαφορετική γενιά από μένα. Πιστεύω πως μεγάλωσε μαθαίνοντας να έχει αυτές τις απόψεις και να μιλά για μαύρους και λευκούς. Όμως από τις πράξεις του έχει αποδείξει πως δεν είναι ρατσιστής, αλλά πως είναι ένας ευγενικός και γενναιόδωρος άνδρας», δήλωσε η 31χρονη γυναίκα.
Ερωτηθείσα αν θεωρεί πως ο Ντόναλντ Στέρλινγκ θα έπρεπε να απολογηθεί για τα όσα της έλεγε, πως δεν θέλει μαύρους στο γήπεδο, απάντησε: «Ναι, θα έπρεπε σίγουρα. Πιστεύω πως είναι πιο πολύ ο ίδιος τραυματισμένος και πληγωμένος από όσα είπε. Ορισμένες φορές δεν καταλαβαίνει και ο ίδιος τι λέει. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν ξέρω αν θα απολογηθεί δημόσια. Μόνο ο Θεός ξέρει».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ