Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Νεα Υόρκη: Πειρατικό καράβι μέσα σε παιδικό νοσοκομείο

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014   10:30:00 μ.μ.


Νεα Υόρκη: Πειρατικό καράβι μέσα σε παιδικό νοσοκομείο
Η διοίκηση του παιδιατρικού νοσοκομείου Presbyterian Morgan Stanley στη μετέτρεψε τον θάλαμο του αξονικού τομογράφου σε παραμυθούπολη

Μια επισκεψη στο νοσοκομείο είναι πάντα μια δυσάρεστη εμπειρία. Πόσο μάλλον όταν αυτήν αφορά μικρά παιδάκια. Νοσοκομείο στις ΗΠΑ όμως, αποφάσισε να κάνει όσο πιο ευχάριστη μπορούσε την διαμονή των παιδιών αλλά και των γονιών τους εκεί.
Η διοίκηση του παιδιατρικού νοσοκομείου Presbyterian Morgan Stanley στη Νέα Υόρκη αποφάσισε να μετατρέψει τον θάλαμο του αξονικού τομογράφου σε ένα πειρατικό καράβι.
Η διακόσμηση του δωματίου βοηθά τα παιδιά να βγάλουν από  το μυαλό τους την ενδοφλέβια θεραπεία και το άγχος της αξονικής.
Η εταιρεία GE, που κατασκεύασε τον αξονικό τομογράφο  για το Νοσοκομείο New York-Presbyterian Morgan Stanley Παίδων έδωσε στο νοσοκομείο δύο επιλογές για ένα παιδικό θέμα διακόσμησης στον περιβάλλοντα χώρο - ψάρια ή πειρατές.
Οι έφηβοι εστιάζουν στη γάτα με το μάτι-μπάλωμα και τον ιπποπόταμο γοργόνα ενώ αλλά ζώα όπως πίθηκοι και τίγρεις, που κοσμούν τους τοίχους βοηθούν τους ασθενείς να χαλαρώσουν.
Οι φωτογραφίες από τον αξονικό τομογράφο μας δείχνουν πως μια χαρούμενη και ευχάριστη ατμόσφαιρα μπορεί να κάνει τα πράγματα να φαίνονται ευκολότερα.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ