Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Η στιγμή της εξαφάνισης του μοιραίου αεροσκάφους

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014   12:20:00 π.μ.

Το συγκλονιστικό βίντεο δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα και δείχνει πως το μοιραίο αεροπλάνο των Malaysia airlines, χάθηκε από τα ραντάρ.
Πρόκειται για...
καταγραφή του συστήματος Flight Path της ακριβούς διαδρομής που ακολουθούσε το Boeing της πτήσης MH370, από τη στιγμή της απογείωσης, μέχρι και το σημείο που εξαφανίζεται από τα όργανα παρακολούθησης των συστημάτων ασφαλείας.
Στο βίντεο φαίνεται το αεροσκάφος να είναι κίτρινο και να απογειώνεται από την Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία, ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται να πετά πάνω από περιοχές της χώρας και στη συνέχεια πάνω από τον ωκεανό, σε πορεία προς το Βιετνάμ.
Ξαφνικά, σε ένα σημείο πάνω από την αχανή θάλασσα της Νότιας Κίνας, στη «μέση του πουθενά» το κίτρινο σημάδι του αεροσκάφους γίνεται κόκκινο και αμέσως μετά εξαφανίζεται τελείως από τα όργανα.
Είναι η μοιραία στιγμή που το αεροπλάνο χάνεται, χωρίς να προλάβει να εκπέμψει καν σήμα κινδύνου, μαζί με τους 239 επιβαίνοντες. Έκτοτε η τύχη τους αγνοείται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται τεράστια επιχείρηση διάσωσης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ